středa 23. února 2011

Nové číslo festivalového zpravodaje Repetice

MHF Český Krumlov vydává již dva roky elektronický čtvrtletní zpravodaj Repetice, na jehož stránkách přináší aktuální informace, rozhovory, články k dramaturgii festivalu i zajímavosti z domovského Českého Krumlova a v neposlední řadě také soutěže.

Stránky prvního letošního čísla Repetice Vám mimo jiné nabídnou představení Tváře letošního ročníku Plácida Dominga, dále zavítáme do světa opery s nově chystaným koprodukčním titulem festivalu a Jihočeského divadla - Leoncavallovými Komedianty, na které se do Českého Krumlova vrátí tenorista José Cura. Na tři otázky nám odpoví prezident festivalu pan Jaromír Boháč a nezapomeneme ani na Český Krumlov, který tentokrát zahraje na rožmberskou notu. Vzhledem k tomu, že festival v příštím roce završí dvě dekády své existence, zavzpomínáme i na uplynulá léta v prvním dílu nového seriálu.
Pokud si chcete aktuální číslo našeho zpravodaje přečíst, zaregistrujte se zdarma k jeho odběru na na našich webových stránkách. Archiv již vydaných čísel ke stažení naleznete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat